Logo Enercoaching praktijk Anneke Hendriks

Rebirthing

Rebirthing is een effectieve behandelmethode om onverwerkte emoties of angsten te verwerken. Bij de methode wordt gebruik gemaakt van de ademhaling. Tijdens de behandeling kun je met deze ademhaling gemakkelijk in contact komen met emoties en gevoelens. Onverwerkt verdriet, verborgen pijn of angst wordt ontdekt, verwerkt en geïntegreerd in het dagelijks leven. Oude pijnen en diepere lagen komen aan de oppervlakte, waardoor je kunt verwerken en weer opnieuw kan beginnen. Het is een effectieve weg tot verandering van gedragspatronen. Je maakt grote stappen in je groeiproces en persoonlijke kracht.

Wat bereik je met rebirthing?

Soms wordt gedacht dat rebirthing gericht is op het herbeleven van de geboorte. Maar dat is zeker niet altijd zo. Rebirthing betekent letterlijk her-geboorte. Na een behandeling voel je je ‘herboren’ en bevrijd.

✓ Loslaten van negatieve emoties
✓ Het doorbreken van oude patronen
✓ Meer zelfvertrouwen en levenslust
✓ Meer innerlijke rust en balans
✓ Een betere lichamelijke gezondheid
✓ Meer leven vanuit je hart en je gevoel
✓ Een diepere spirituele verbinding
✓ Persoonlijke groei

Onverwerkte emoties loslaten met rebirthing

Voor wie is rebirthing?

Rebirthing is een intensievere behandelvorm die in principe geschikt is voor iedereen vanaf 12 jaar. Zowel voor jou als voor mij is dit een intensief maar mooi proces. Het geeft geweldige resultaten. Wat je met rebirthing bereikt, heb je meestal meerdere energetische behandelingen voor nodig. Voor een rebirthingconsult plan ik langer de tijd in dan voor een normaal consult.
Als bij een eerder consult blijkt dat rebirthing voor jou een goede behandeling is, bespreken we samen de mogelijkheden en plannen we het juiste tijdstip voor de behandeling. Na de behandeling is het goed om wat tijd voor jezelf te plannen. Tijdens de behandeling komen er meer toxines vrij, daarom is het belangrijk om na de sessie extra water te drinken. Geef jezelf ook de ruimte en de tijd om de vernieuwing in je leven waar te nemen en toe te laten.

Verandering

Rebirthing kan je veel brengen. Wil jij meer weten over deze behandelmethode? Ben je benieuwd of dit jou kan helpen in jouw groeiproces of het verwerken van oude emoties? Wil je van je (vage) klachten af, maar waar moet je beginnen? Of heb jij het gevoel dat er wat moet veranderen in je leven, maar je weet niet waar te beginnen? Neem vrijblijvend contact met me op. Tijdens het telefoongesprek kan ik je informeren over deze behandeling en de mogelijkheden bespreken.