Logo Enercoaching praktijk Anneke Hendriks

Behandeling bij kinderen

In mijn praktijk help ik zowel volwassenen als kinderen. Veel kinderen (maar ook volwassenen) zijn gevoelig voor hun omgeving. We noemen dit ook wel hoog sensitieve kinderen of nieuwetijdskinderen. Ze zijn kwetsbaar voor invloeden van buitenaf. Het ene kind wordt druk en/of onrustig, een ander kind wordt juist stiller en trekt zich terug. Weer een ander kind slaapt onrustig. Elk kind reageert of uit zich op zijn eigen manier.

Kinderen die niet mee kunnen op school, kinderen die al snel een stempel opgedrukt krijgen: ze zijn te druk. Er wordt veel verwacht van de kinderen. Ze hebben school, sport, kinderfeestjes en nog veel meer. Alles buiten hun lichaam staat centraal, maar waar zijn ze zelf? Kinderen hebben behoefte aan rust, structuur en weten wie ze zijn. Ze zijn uniek. Ieder kind is anders en dat is oké.

Kinderen hoeven vaak niet eens zelf mee te komen. Met een foto kan ik het kind behandelen via één van de ouders tijdens een consult. Dit is mogelijk door de intense band tussen ouder en kind.

Wil je meer weten over de behandeling van kinderen. Of wil je weten of ik jouw zoon of dochter kan behandelen? Neem vrijblijvend contact met me op.