Logo Enercoaching praktijk Anneke Hendriks

Consult

De invulling van het consult is afhankelijk van wat op dat moment nodig is. Ieder consult begint met een reading van minimaal een half uur. Aansluitend volgt een healing of therapie. Tijdens een healing raak je in een ontspannen toestand, wat voelt als een lichte vorm van het loslaten van het lichaam. 

De methodes en principes waarmee ik werk zijn:

 • Gesprekstherapie/coaching
 • Inzicht geven
 • Werken met spirituele energie
 • Aura reading en healing
 • Chakra healing
 • Regressie therapie
 • Reïncarnatie therapie
 • Kleurentherapie
 • Magnetiseren
 • Foto behandeling
 • Bach bloesemtherapie

Inzicht in jezelf

Tijdens een consult krijg je inzicht in welke wezenlijke stappen er gezet mogen worden om tot een structurele oplossing te komen. In de moeilijkheden die je ervaart, liggen nieuwe kansen en uitdagingen verscholen. Het geeft je inzicht in jezelf. Door dit bewustzijn verandert er iets, gaat de energie weer meer stromen in je leven. Door dit bewustzijn kun je stappen zetten om dingen op een andere manier te doen. Wanneer er blokkades zijn in het lichaam, uit zich dat vaak in lichamelijke klachten of emotionele problemen. Verdriet, angst, depressies, burn-out, slaapproblemen, concentratieproblemen of faalangst, zijn zo maar wat opsommingen van veel voorkomende klachten.

Herstel na ziekte

Ook als je ziek bent geweest, bijvoorbeeld na corona, en het lukt je niet om volledig te herstellen. Een energetische behandeling of healing kan je ondersteunen in het herstelproces. Vaak heb je na één behandeling veel minder klachten:

Afgestemd op jou

De therapie is persoonlijk en helemaal afgestemd op jou en jouw vraag. Meestal is datgene wat er speelt ook voelbaar in het lichaam. Tijdens een consult probeer ik je naar de kern van het ‘probleem’ te brengen. Je leert meer te luisteren naar de boodschappen die je lichaam je geeft en er liefdevol mee om te gaan. Je kan (h)erkennen wat er speelt en krijgt handvaten om er anders mee om te gaan. Je krijgt tijd en ruimte voor je eigen proces van veranderen, verwerken, bewust worden en krachtiger (aanwezig) zijn. Lichamelijke klachten kunnen verdwijnen, emoties gaan stromen. Door hetgeen jij je bewust bent geworden en de stappen die je van hieruit zet, verandert er vaak vanzelf van alles in je leven, je omgeving, je relaties of je werk. Zo krijg je steeds meer aandacht voor lichaam, geest en ziel, en je liefdevolle hart. Dat is de weg naar meer heelheid, zelfvertrouwen en liefde.

De mensen die in mijn praktijk komen, gaan na een eerste behandeling lichter en blijer naar huis en met een gevoel het weer aan te kunnen. Ik behandel je met liefde, aandacht en eerlijkheid en ik probeer je weer in balans, harmonie en evenwicht te brengen. Hoe meer de cliënt ontvangt, hoe meer ik kan geven.

Verandering

Wil je van je (vage) klachten af, maar waar moet je beginnen? Of heb jij het gevoel dat er wat moet veranderen in je leven, maar je weet niet waar te beginnen? Ben jij benieuwd of ik iets voor jou kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met me op. Tijdens het telefoongesprek kan ik je informeren en eventueel al bespreken welke behandeling voor jou zinvol is.