Logo Enercoaching praktijk Anneke Hendriks

“Ik vind het fijn om mensen te helpen, ik geef energie en krijg er ook energie voor terug.”

Mijn hele leven ben ik bezig geweest met “enercoaching”, alleen droeg het toen nog geen naam. Ik zag, voelde, hoorde en wist wat mensen nodig hadden, waarover ze piekerden. Als kleuter maakte ik door mijn gave rake opmerkingen waarmee ik familie en vrienden onbewust hielp. Iets wat heel wonderlijk was voor mijn leeftijd. Hierbij werd ik geholpen door mijn gidsen. Mijn jeugd was mijn leerschool om anderen te helpen met mijn energie en helende vermogen.

Tot mijn 35e werkte ik in diverse zorgberoepen. Dit zorgde ervoor dat ik steeds meer medische kennis opdeed. Ondertussen deden mensen steeds vaker een beroep op mijn gave. In 1988 nam ik het besluit om mijn eigen praktijk te starten.

Om mijn eigen gave nog meer kracht en verdieping te geven, heb ik me gespecialiseerd in tal van behandelingstechnieken. Gecombineerd met jarenlange ervaring en resultaten, weten veel mensen de weg naar mijn praktijk ik Sint Hubert te vinden.

Intuïtieve schilderijen

Naast mijn werk in de praktijk, maak ik intuïtieve schilderijen. Deze schilderingen symboliseren vaak het spirituele en brengen gevoel over bij de mensen die ze zien. Momenteel hangen een aantal van mijn schilderijen in het Gezondheidscentrum in Cuijk. Daarnaast zijn ze op afspraak te bezichtigen in mijn atelier. Ook in mijn praktijk hangen een aantal schilderingen.